Я люблю гостре

Я люблю гостре:
Ножі, страви, язик.
Риси обличчя, носи.
“Гострий гастрит” – класно звучить.
Постер зі мною неси.
Я побачив – і шок – обличчя руками закрив,
Розридаюсь навсхлип,
Бо
Люблю пружне:
Стегна, гомілки, сідниці,
Передпліччя і кисті,
І ти.
Гола в намисті.
І в цьому нерідному місті,
На нашому місці,
Як звично, у всіх на виду,
Я танцюю під твою немузичну дуду.


Рецензии