Обiйми

Обійми просто так,без причин.
Обійми й не пояснюй навіщо.
Просто в щирих обіймах зігрій,
Коли вітер в душі моїй свище.

Обійми просто так,без вагань.
Ніжний дотик долонь дай відчути.
Обійми до мурашок по тілу
І не дай мені мить цю забути.

Обійми, не сказавши нічого,
Бо слова лише пил серед пилу.
Головне можна тільки відчути,
Тільки так ти пізнаєш людину.

Обійми! Та шаленим мовчанням
Розкажи про все те, що роками
Твої мрії топило без жалю,
Не давало заснути ночами.

Обійми та відчуй стукіт серця.
Обійми і на мить швидкоплинну
Ти відчуй,що з твоїм в ритмі б'ється,
А без твОго одразу ж загине


Рецензии