Кв тка кохання!

Тиша щось мені шепоче
Зорі дивно блимають
А дерева, немов ненароком,
Осипають мене листям зеленим

Мені вітер у вушко нашептав,
Що я ту саму, єдину  зустрів
Зелене листя не землю падає -
Мені твої очі нагадує.

В мені потопають прекрасні думки.
Всередині мене світяться зірки,
В мені пробудилась мелодія кохання.

Щось таке немислиме і рідне,
Як та блискавка вона різка.

Спопели мене світлом своїм
Дай напитися глибиною почуттів
Покажи світлину відчуттів.

Ой, весняна дівчина, квітко моя!
Крила мені ти даруєш
Кольорову любов у серці моєму малюєш.

В мені ллються світла річки
На крилах натхнення я лечу
Вітром теплим тебе я зігрію
Я твої очі бачити волію

Люба моя, квітонько!
З тобою поряд розцвісти я хочу зрання
Прохолодного весняного світання.


Рецензии