С Украиною у сердце

Де б не були, де б не жили,
А всі думки в Україні.
В Україні ненці милій,
Із душею Батьківщини.

Ми живемо українці
З Україною у серці.
Віддаємо себе нині
Всій державі Україні.

Всі серця нашого людства
Розриваються з непутства.
Коли, щось з державою не так-
українці, як колапс.

А, якщо держава квітне-
то і серця бьються в ритмі.
Українці є сімя,
Як і ниточка одна.

Все, що робимо в житті,
Все для миру на землі.
Думки, подвиги, слова
З Україною в серцях.


Рецензии