С добрым утром, Украина! Хау ду ю ду?

Вот, леший! Нежданно-негаданно обнаружил, что Муза требует дани. Ладно, Пегас с тобой. ИТАК, ПРИСТУПИМ.

" С добрым утром, Украина! Хау ду ю ду?"
"Трішки дую, Анклю Сэмчик, дую і гуду"
"Як ся маєш? Ще не вмерла?"
"Та, здається, ні.
 Тільки розійшлись по світу синочки мої.
 Скажи, щоб не забарились поховать мене,
 Як дефолт Крістін об"явить, скінчить мої дні"
"Та яка Крістін, голубо?
 Донт бі соу эфрэйд!
 Якщо ти та й вріжеш дуба -
 Фрідом вілл обтэйн!"
 "Ой, Анкелю, фрідом, звісно, дуже гудно цэ,
 Але надто дорогеньким вмаю те яйцэ.
 Та й якє із нього вийде, Бо"йо"зна, курча,
 Коли маю я на Путіна кожен день гавчать?"
 "Не боись! На Русь управу быстро я найду!
 Хук и крюк тому Володьке лихо в встромлю!"
" А якщо той клятВолодька тобі здачі дасть?
 Хто мені тоді, Анкль Сємчик, нафту й газ продасть?"
 Отаку розмову лєший передав мэні.
 Цур тобі, хохмач проклятий! Геть собі іди...
       7 октября 2015 года


Рецензии