Гiмн школе

Заўжды школьная праблема
адлюстроўвае адменна
свет, якi нясе вучоба -
жыватворчая аздоба.

Спрыяе, ззяе , зiхацiць,
плынь струменiць, шапацiць.
А веды ёсць жыцця плады,
будзь ты стары цi малады,

ды верны компас для жыцця
з света погляда Тварца,
асвятляе мiр акрузе,
подуладны розум музе.

Цемру неўча забудзем.
Веды памагаюць людзям:
асалода ўсiх шчадрот,
сэнс жыцця, святло i кошт.

Цяжка школа, але значыць,
болей схiльны мы да працы
потым, асвоiўшы азы
крэпка трымаем баразды


Рецензии