Эротический полет. укр. язык

Вже ліси золоті-
Дорогі декорації драми...
..............................
Нам з тобою летіть
На вітрах над нічними ярами,

В наш осінній політ...
І такого в тебе вже не буде...
І бажання тремтить,
Мов живіт в екзальтації блуду...

Ми- пілоти удвох-
Терпим креш у останнім польоті...
Пить жадання дівок-
Це тобі не" зашорені" тьоті-

Запалися жаги
Розіп"ято-дівочого тіла,
Від цнотливих огид
До солодкого слова  "грішила"!..

Ми в польоті одні
Всі відтінки кохання пізнАєм.
Я тобі, ти мені
Зміни всіх відчуттів докладаєм,

Про заплющеність віч,
Про здригання оголене тіла,
Як смарагдова ніч
В центрифузі екстазу крутила,

Мов летіла душа
Макрокосмом по тілу до низу...
Як звільнялась від шат
Ти, в себе відкриваючи візу

Для польоту мого
У світи, де мистецьки сприймала
Мій Небесний Фагот...
Чималий... Та тобі усе мало...
...............................
Час невпинно тече,
Нас штовхаючи в прірву ласкаво...
Ранок очі пече,
Мов долоні заварена кава.

Ми з випробувань тих
На глісаду виходим додому...
По стежках золотих...
Потаємного... Аеродрому...


Рецензии