бажання.. що зповна таки збулось..

..я знову тут..
  ..в Карпатах..у Ворохті..
..я знову дихаю на повні груди..
                ..Ось!!..
..чарівна осінь..
  ..день народження..і друзі..
 -бажання..що зповна таки збулось..

..я дякую долі..
  ..і дякую Богу..
..що маю можливість..бажання і час..
..що в день свій народження друзі є поруч..
..я дякую миті..
  ..що є у всіх нас..

      \1.10.2015\


Рецензии