Авесалом

Барацьба заўжды за ўладу,
тут, як кажуць,няма ладу
з пары, як Авесалом
на мула ўзсеў вярхом,
вырашыў Давiду бацьку
прынесцi сюрпрыз знянацку...
Чым закончыўся намер?
Ў цёмным лесе,яка звер,
пагiб Авесалом з дуру-
галлё ўплялoся ў шавялюру.
Плакаў па сыне Давiд -
Шчыра , а мо  строў вiд.
Бацьку засталася ўлада...
Сынам уласная прынада.


Рецензии