Вопросы. украинский язык

От скажи- може плюнути на?..
Бо розсипано бісер для кого?.. Ну?
Це ж стіна...
І замовкне в безодні луна
Непотрібно-почутого стогону.
Ти ж-бо на-
солодитися тілом моїм
Сотню раз
Мала час.
То чи варто у долі
Просити
Стонадцятий раз?
Та й не бісер
Це зовсім скотився з долоні.
Це скінчилось кохання,
І сльози солоні
Покотились по стежці життя-
В забуття...
...вимітаєм сміття?..


Рецензии