ну, что тебе...

Ну, что тебе мое горе, мое страдание,
Бессонная ночь моя, - ну, что тебе?
Ты же не почувствуешь терпкости ожидания,
Когда душа тяготеет в тоске.

Ну, что тебе мои желания-мечты?
Сбылись или нет, ну, что тебе?
Ты же не спрятал, где лютуют ветры
Любовь сизокрылых голубей.

Ну, что тебе - одетая или голая,
Моя душа, - ну, что от этого тебе?
Все больше она склоняется к Богу,
Ступает на святой порог его уже.



ну що тобi...

Нина Трало

Ну що тобі мій сум, моє страждання,
Безсонна ніч моя, - ну що тобі?
Ти ж не відчуєш терпкості чекання,
Коли душа тяжіє у журбі.

Ну що тобі мої бажання-мрії?
Збулися, а чи ні, ну що тобі?
Ти ж не сховав від лютих вітровіїв
Кохання сизокрилих голубів.

Ну що тобі – одягнена чи гола
Моя душа, - ну що з цього тобі?
Все більш вона схиляється до Бога,
Ступає на святий його поріг.


Рецензии