Выборы, выборы кандидаты пи.. ры

Окопи там і бліндажі,
Розтяжки, міни, кулі, смерті,
А тут валютчик на маржі
І гроші платять у конвертах.
Десь в злиднях мучаться старі,
Їм хліб черствий смачніший торта,
А тут збирають хабарі
І морди пхають на бігборди.
Це вам не Оруел, не сон,
От так по хамське і безпечно,
Свою ікру і свій бурбон,
Вони обмінюють на гречку.


Рецензии