Колискова для донечки

Доню моя люба, доню моя мила,
Спи собі гарненько, спи щоб відпочила.
Очки закриваєш, і у сні літаєш,
З Богом про найкраще, серцем розмовляєш!

Донечка рідненька, дівчинка гарненька,
Ластівко маленька, квіточка біленька.
Зеленії очі, губи калинові,
Сняться тобі казки, різнокольорові.

Доню моя мила, доню моя люба,
Спи собі тихенько, спи щоб відпочила.
Ти казкові мрії, в кошик свій збираєш,
Посмішкой яскравою, душі відчиняєш!

Зіронько ясненька, пташечка маленька,
Зайченя біленьке, серцю дорогеньке,
Зеленії очі, а вуста медові,
Сняться тобі казки, різнокольорові.

17.7.2015


Рецензии