Документ Microsoft Office Word

Сітка - і павутинна, і риболовна. Восьмилапий побажав залишитись інкогніто. А рибалка з пірсу - черговий ніхто. Суцільна анонімність, обережність і параноя. Стоя в порно вже не актуальна, онанізм - напівлетальний, але все ще легальний, філантропія - моветон. Дзвін церковних у вухах. Послухай. Задій ще декілька аналізаторів. Запах – PACO RABANNE, вигляд - Мона Ліза через монолінзу, на дотик - грона винограду “дамские пальчики” на ногах. Обсмокчи їх, відчуй бісів недосмак. Шосте чуття. Сьоме, двадцять сьоме. Чуття. Як п'ятий елемент, як Міла чи Марла. Як Тайлер чи Тейлор чи трейлер чи трилер чи трипер чи тріп? Чи ти??
Ні, тобі ж далеко як далекам, лелекам, як людям, що використовують “lol”, як людям, що роблять богобридке селфі, як людям, що вигадують недолугі хештеги, як людям, що котяться в ніщо. Котись, друже. Тут аж занадто простий математичний апарат: Нескінченність -1 = Нескінченність. Не треба закінчувати вишмат, треба просто закінчувати, кінчати, якщо хочеш.


Рецензии