Моя любов

Автор музики - Слава Сінчук.

Я НЕ ЗНАЮ ЧИ ЗНАЙДУ
ТЕБЕ, АЛЕ ДО МРІЇ ЙДУ.
ТИ МОЄ ЖИТТЯ,
МОЯ ЛЮБОВ!
ТЕБЕ Я КЛИЧУ ЗНОВ ТА ЗНОВ -
МОЯ ЛЮБОВ!
ТЕБЕ КЛИЧУ ЗНОВ -
МОЯ ЛЮБОВ!
ЗАКІПАЄ В ЖИЛАХ КРОВ
ЗНОВ, ЗНОВ, ЗНОВ!
ЗНОВ ВІД МЕНЕ ЛИНЕШ ТИ -
НЕ ЙДИ!
МОЯ ЛЮБОВ!
Я КЛИЧУ ЛЮБОВ!
ЗАКІПАЄ В ЖИЛАХ КРОВ
ЗНОВ, ЗНОВ, ЗНОВ!
ЗНОВ ВІД МЕНЕ ЛИНЕШ ТИ...
ТИ РУЙНУЄШ ВСІ МОСТИ -
ІДЕШ, ТО ПРОСТО ЙДИ!
МОЯ ЛЮБОВ! ІДИ!
МОЯ ЛЮБОВ! ЗАЖДИ!
КЛИЧУ ЛЮБОВ!
Я ПРОШУ - ПОСТРИВАЙ!
МОЯ ЛЮБОВ!
КЛИЧУ ЛЮБОВ!

03.10.2015 р.
м. Київ


Рецензии