Дощ. Мокрий голуб

Дощ. Мокрий голуб.
Він геть сумний і не літає.
Лише чекає, коли Оксана з третього
Кине сухий хліб.

І чудо. Так буває.
Веселий голуб
Клює розмоклі сухарі.
Здійнявся, полетів.

Чорт, не люблю голубів.


Рецензии