I put a silencer on my passion...

I put a silencer on my passion
I made my love commit suicide
Do you know another fashion
To say that you have died
In me?
I've lost a sparkle in my heart
I hold a burden in my mouth
You'll face my innermost god
Who could then swear that sweetlove oath...


Рецензии