***

Meriki nezan u' feqir
Xast bive xay risq u' t'ivdir
Nemine belengaz u' he'sir
Xaye' xebate' ew kir diz
Nave' xu ji derxist t'emiz
Weki ew meriki xofk'e's'e
Ew nakuje h'eta me's'e
Feqire' nezan u' nec'ar
C'i bike ji wir der
Weki h'evt krasa biqetine
Ew nave' ser bimine
Serma ji Xude' hate rece'
Weki je'ra veke riya qenciye'
Ew bu' niv teyr niv mis'k
K'ete s'ikevita kevir u' h'is'k
Roj mala wiye s'ikevit
Kes nade ru' kire' wiye beru'met
S'eve' radbe nec''ire'
Xura dike e''bu're'

27\09\2015\ He'riknaza K'amil


Рецензии