oyan ureyim

Aldandim sevdanin sirin dadina,
Yandim bir vefasiz, yarin oduna,
Bizi de salmayir indi yadina,
Ne olar bir anliq dayan ureyim,
Ewkin yuxusundan oyan ureyim

Soyledi sevirem belkede sozdu,
Belkede yalandi belkede duzdu,
Ayriliq deyerken o seni uzdu,
Bizide olacaq sayan ureyim,
Ewkin yuxusundan oyan ureyim.

Indi ne deyim men anladim seni?
Sen ewidirsenmi wirin kelmeni?
Wiltagliq eyleyib incitme meni,
Meni bu hallara qoyan ureyim,
Ewkin yuxusundan oyan ureyim.

Arzular umudler puc oldu getdi,
Amansiz zulumle seni terk etdi,
Sevgini ezabi sene oyretdi,
Sevgiden qusseden doyan ureyim,
Ewkin yuxusundan oyan ureyim.

Gor seni ne gune saldi bu sevda.
Terk etdi yarida eyledi vida.
Omrunu bu ewqe etmiwdin feda.
Aci bir sevgini duyan ureyim,
Ewkin yuxusundan oyan ureyim.


Рецензии