Payiz mehebbeti

Payiz mehebbeti-kehreba werab,
Yarpaqlar duwende onu icersen.
Duyarsan ureyin, getirmeyir tab,
Amma xowbextliyin dadin bilersen.

Payiz mehebbeti-kehreba werab,
Mest edеr eqlini, sanki  bir anliq.
Ewkin simlerine toxunan mizrab,
Mest eder qelbini,sanki bir anliq.

Payiz mehebbeti-kehreba werab,
O yuyar qelbinden, derdi, qubari.
Mehebbet seninle aparar hesab,
Orter gozelirini, ewqin xumari.

Payiz mehebbeti-kehreba werab,
Sonuna catanda, sen anlayarsan.
Bele bir sevdaya tapmazsan cavab,
Werabla omurluk tekce qalarsan.


Рецензии