men mehebbet demirem

Ram oldun bik keme wirin sozume,
Saxtakar mekek tek, baxdin gozume,
Boynunu bukerek guldun uzume,
Guluwune men mehebbet demirem.

Ayli gecelerde mehmanim oldun,
Suzulub werab tek qelbime doldun,
Serxow opuwunden ozunde soldun,
Opuwune men mehebbet demirem.

Titreyim qarwimda sevirem dedin,
Vefasiz oldugunu ozun de bildin,
Sonrada konulsuz guruwme geldin,
Goruwune men mehebbet demirem.

Indi sеn gedirsfn?! qayitma daha,
Dwsen derdi-qeme,min nale-aha.
Qayitsan batarsan,min bir gunaha,
Donuwune,men mehebbet demerem.


Рецензии