Ос ння гроза

Вереснева гроза - післямова до літа.
Що не встиг розказать - громовиця в пост скриптум.
Що не встиг описать - блискавка в епілозі.
Коментар стукотить по блискучій дорозі.
Ця гроза - німота, злива вся - поміж слова.
Вереснева гроза. Осені передмова.


Рецензии