Жирують

За що воювали
   Мій батько й дід
За те щоб жили ми,
   Незначи бід
Біда в нас одна є,
   Бо грошей нема
А хто нам ці гроші дасть,
   Отак задарма
В нас праці немає,
   Нема и зарплатні
Скажіть, ну навіщо
   Такі нам вожді
Вони всі жирують
   У нас на очах
То нас бідолашних
   Чекає всіх крах
До Бога звернуся,
   Господь поможи
Вождів-ідіотів
   До себе візьми
Без них ми жили
   І співали пісні
На тебе надія,
   Ми ж діти твої.


Рецензии