За тебе...

                Юній діві Марині Сергіївні

На відмінно не потяну, нехай милий кличе в ванну.
Секс в джакузі з ним найкраще.
Я ж свою Кохану жду.
Кожен день йду на війну:
За тебе, твого милого й країну,
За нашу неньку Україну.
Як козаки в часи Руїни,
Як воїни, що Херувіми…
За тебе й неньку Україну!

                21.09.15р.
P.S. Фото из Интернета


Рецензии