До Дня вчителя!

Ти й досі пам'ятаєш як навколо
Багато було посмішок і квітів.
Як радо зустрічала тебе школа,
Ріднішої нема у цілім світі.

Як перший вчитель взяв тебе за руку,
Як перший раз побачив ти свій клас.
Як легко впанував науку,
Якої він навчав з любовью нас.

Ті роки нам ніколи не забути
І перша вчителька у серці назавжди.
Нажаль, не можна все те повернути,
Хоча нам дуже хочеться туди.

Спасибі, Вам, за щирість, доброту,
Терпіння та любов до нас.
За темну ніч безсонну ту
І за шкільний останній вальс.

В цей день святковий Вас вітаєм,
Нехай щастить в подальшому житті,
Здоров'я міцного бажаєм
На довгі роки золоті!


Рецензии
Супер, ще й на рiднiй мовi!!!!

Евгений Купянск Онищенко   02.10.2015 18:44     Заявить о нарушении