Для найкращого в свiтi Класного Керiвника 2015

Промайнув так швидко Перший Клас,
Ледве озирнулися довкола -
Вчителька чекає знову нас,
Знову зранку біжимо до школи,

Наче добра Фея, кожен день,
Сонечком у школі нас стрічає,
Наш великий, дружній «Другий – В»,
Завжди від незгод оберігає,

Знать свій рід і мову солов’їну,
Всіх терпляче і стара;нно вчить,
Рідний край любити палко й щиро,
Батька й матір поважать як слід,

Гарно й вправно в зошитах писати,
І лічити правильно завжди;,
Як усе про все на світі знати,
І чинити правильно в житті,

Про світи рослинні і тваринні,
Ми від Вас дізнались з ма;лих літ.
З вчителем таким, не вчитись – сором !
Кожне слово ловимо у мить! 

Ви у морі  знань – наш Капітан!
А на суші – щирий Добротворець,
Наш взірець, невтомна наша варта,
Ви - наш справжній Ангел Охоронець!

вересень 2015


Рецензии