Для найкращого в свiтi Класного Керiвника 2104

Вірш для класного керівника першого класу, на День Вчителя або День Народження

Кожен день іти до школи,
ні краплинки не боюся -
Перша Вчителька моя,
любить нас, немов Матуся!

Допоможе, при нагоді,
підбадьорить добрим словом,
І тому, завжди веселі,
Зранку біжимо до школи!

Толерантна і привітна,
Щира, добра і сучасна.
Так ! Наш Класний Керівник,
І на справді – ПЕРШОКЛАСНА !

вересень 2014


Рецензии