Toamna trece

Toamna trece,vantul rece bate in fereastra
Toamna trece si pe creanga lacrima albastra...
Toamna trece, timp se duce
Stea in cer se stange
Despartirea ne aduce dintre nori adince.
Norii negri,ploaia trista
Lin plutesc prin randuri,
Toamna-n sufletul exista si in triste ginduri...







Из - за невозможности сохранить язык оригинала,компьютер не видит некоторые буквы, пришлось писать специально с орф.ошибками.Но наши люди поймут))


Рецензии