7. Iлюзiя життя

Ми не жили, а готувались до смерті,
Шукали нові дороги на старих стежках,
І наші душі об асфальт до крові стерті,
У світі не так все яскраво як в книжках.

Тут повсюди скулять мертві душі,
Готуйся, друже, ти будеш наступний,
Тут всі душі до тебе будуть байдужі,
Світ став, як фортеця, не приступний.

А думки безумні затуманять розум,
Й знову кожен буде мати спокусу,
Кожен з нас хворий метемпсихозом,
Й більше не вірить ні єдиному слову.

2015 р.


Рецензии