Evez etmez hec ne

Mene hec lazim deyil bu dunya,
Neye gore onu mene verirsen?
Ehtiyac qalmayib gunese aya,
O hec seni evez etmez bilirsen?

Mene hec lazim deyil ulduzlar,
Soyleme ki sen onlari sevirsen.
Geceler semada parildasalar,
Baxislarni evez etmez bilirsen?

Mene hec lazim deyil bu gunes,
Men tek qizinmaram istiliyinde.
Bilirem,deyirsen bunada oyres,
Axi mene xosdu senin qelbinde

Hec lazim deyil cenneti rizvan,
Gozel menzeresin,indi gorurem
Deyirem qoy olsun bu sene ayan
Cenneti meleksiz men neyleyirem?


Рецензии