Мене так вабили

Мене так вабили ті карі очі,
Безперестанку цілувала я уста.
Без тебе важчі ночі й ранки,
Бо тебе нема.

Обіймів більш не відчуваю кращих,
Ніж тих дарованих тобою.
Ніхто вже пізно не шепоче,
Кохана, доброї ночі.

Тепер тримаєш іншу руку,
І обіймає тебе інша.
Залишилась я ніби без притулку.
Закрию очі.....Ти тримаєш мою руку.


Рецензии