Спогади

Краще б я з розуму зійшла,
Ніж знала б що наші дороги,
Так швидко розійдуться.
Без жалю, тривоги.

Та краще вже б не знала я тебе.
Можливо, не такі були б вже муки.
Можливо, не кохала б я тебе,
А серце просто, стука, стука.

А може взагалі приречено усе,
Було ще з першої такої дивної,
Але все ж зустрічі.
Коли,здалось, це щирі почуття...
А виявилось, що нестерпні муки.


Рецензии