Хьанайтla чир

Хьанайтla чир икьван крар,
Вакай за яр кьадачир.
Зун экъечlaй уьмуьрд кlарар,
Шуьшедбур хьиз хадачир.

Кьилди кlвале хьайла ялгъуз,
Вун хиялриз къведачир.
Гагь акьахиз, гагь азаб гуз,
Руьгьда цаз хьиз жедачир.

Эбеди яз жуван рикle
Пlир хьиз, за вун хуьдачир.
Хьайла гьелек ашкъид рекье
Мад вун рикleл гъидачир.


  2005-йис


Рецензии