Мамина любов

Пливе листя по річці
Одиноке листячко пливе
Вода його то вгору, то вниз
Своїми хвилями підіймає.

А листя зелене навесні,
А восени жовтіє .
Не може листя восени не пожовтіти,
Як не може серце матері змовчати та стерпіти.

Не може листя навесні
Не позеленіти, як матір
Рідна сину своєму не простити.

Від втоми листячко
Падає й на землю лягає,
Як дитя на материнські  руки,
Адже матір завжди своє дитя
У  свої теплі обійми спіймає


Рецензии