Jestem chora Toba

JESTEM CHORA TOBA

 
Jestem chora Toba, ratuj mnie!
Ja – Twoja, a Ty – Moj!
Mnie w myslach swoich miej!
Szeptem glosnym nocy tej
Wolalam Cie w mym snie.

12-06-2014

                ***

AP(wersja oryginalna)
 


Рецензии