Мамины руки песня

  ПРИСПІВ:
А руки мамині так ніжно обіймають,
 А руки мамині знімають навіть втому,
 Коли я повертаюся додому ,
Тому ,що там завжди мене чекають.

1.Коли  я прибігала в час розпуки-
 Сталевими ставали твої руки.
 Коли ж,зневірившись,поради я шукала-
 Вони мене любов"ю огортали..
 
2.Завжди думками я додому лину:
 Упасти б знову на м"яку перину.
 Погладь ,матусе,знову по голівці,
Твоя любов потрібна навіть жінці.
 
3.Коли в гніздо родинне прилітаю,
 В долонях маминих сльозинку заховаю.
 Так смачно пахнуть руки пиріжками-
 Шершаві наймиліші руки мами.
 
4.Сидить у кріслі матінка ,дрімає.
З екрану миру-спокою чекає,
 Щоб у добрі зростали її внуки,
Не знали смутку,болю і розлуки.
 
5. Безмірне відчуття-моє коріння.
 Любистком -м"ятою пропахчене подвір"я.
 Тепер спішать до маминої хати
 Кровинки рідні-любі правнучата.
 
А руки мамині їх ніжно обіймають,
А руки мамині знімають навіть втому,
 Ми знову повертаємось додому,
 Бо там завжди нас мами виглядають


Рецензии