марно

Ти геть забув шлях до моїх зізнань.
Закрив вікно, купив нові шпалери,
Змінив замки, знеструмив вир бажань,
Лишив мене на палубі галери,
Де тисячі таких самих, як я:
Зневірених та змучених любов'ю .

Ми гребемо не по, а вздовж життя.
Не чуємо ні грім, ні піснь солов'ю.
Ми ніби є, а ніби вже нема...
Коли здається тіло - оболонка.
А мертва птаха - то і є душа.

Пірнали в рай, а вийшло в ополонку.

І марно щось розгледіти в пітьмі.
Немає світла в темряві зрадливій.

Останнє SOS в останньому листі
Сховала в пляшці в океані синім.

27.09.2015р.

Фото vk.com


Рецензии
мы вроде бы есть, и нас вроде нет...
так и живем, Таис.

Юрий Макашёв   28.09.2015 17:32     Заявить о нарушении
Да, привыкаем и вроде как так и надо...
Главное не задумываться об этом, но не всегда получается .

Спасибо , Юрий!

Таис Весенняя   28.09.2015 19:59   Заявить о нарушении