dreams come to die

Ти хочеш сказати, що я не по стандарту,
Знаєш, ти на йоту говориш мені правду,
Але знай, що і ти не мій ідеал…
Якщо і спробуєш бути зі мною, повір,
Воно того не варте, мені зараз бракне слів.

Навіть якщо ми різні, то з часом, розумієш,
Зникають всі почуття, від люблю до ненавиджу.
Знаєш, частіше зникають і помирають мрії.
Зробити крок на вихід, це право тобі залишаю.

Якщо ти вирішив йти, крокуй рішуче,
Не обертайся назад, бо я тепер заблокована
від емоцій, жестів та слів.
Сто разів наступав на серце – воно живуче,
От тільки слід на душі, бо вона давно закатована.


Рецензии