Дощевий день

Немов день той ясний був,
Та й з відра почало лити.
Звук дощу замріяно я чув,
Та й почав по дахах він бити...

Ми сиділи у вікна,
Й милувалися красою.
В очікуванні дзвінка -
Були обмиті ми росою.

Світло, блиск. Звук грози,
І ось пишу я це у прозі.
Кава, лавка. Ні погрози,
Хтось сидить і на підлозі...


Рецензии