Куарусён

Ужаса жадем сюрло кадь
Ошиське инмын толэзь.
Нылашлэн бирдыосыз кадь
Гочатэ џыж-горд палэзь.

Куарусён, куарусён,
Пияшлэн сюлмаз висён.
Куарусён, куарусён,
Малы сћяз яратон?!.

Тќдьы бусо возьёс вылтћ
Уг ни поръяло паръёс,
Гольык кылем сад-паркъёстћ
Юмшало усем куаръёс.

Куарусён, куарусён,
Пияшлэн сюлмаз висён.
Куарусён, куарусён,
Малы сћяз яратон?!.

Уй инмын, бызёно ныл кадь,
Пальпотэ џыж выль толэзь.
Кќлыны кылиськем ныл кадь
Октэмын ини палэзь.

Куарусён, куарусён,
Пияшлэн сюлмаз висён.
Куарусён, куарусён,
Малы сћяз яратон?!.


Рецензии