Кал дзе, якой час най...

Калі і дзе, якой часінай,
Упаду жоўтым жалудом,
Ля векавечнае хаціны,
Што без шляхоў, дзьвярэй, вакон?

Аддам каму апошні ,,дзякуй,, ,
Ад рук дрыготкае цяпло,
Моўлю калі: ,,Вам годзе плакаць,
Над тым, што была ды прайшло,, ...
-25.09.15.


Рецензии