Шматочок серця в клатч поклала

Не  стала  думати  й  гадати,
Яка  я  в  тебе  на  рахунку,
Та  твоя  радушна  гостинність,
Була  найвищого  гатунку.

Обоє  ми  того  хотіли,
Думки  змішались  кувирками.
Зі  мною  був  ти  тільки  тілом,
Серце  твоє  десь  за  замками.

Не  плакала  і  не  ридала,
В  душі  грала  музика  шарманки,
Шматочок  серця  в  клатч  поклала,
Залишила  в  районі  Молдованки.

Лежить  воно  там  без  надії,
Щоб  знайти  не  треба  грошей,
Захочеш,  знайдеш  його – зігрієш.
А  не  захочеш  -  розпорошиш ...


Автор:  Н.П.Рубан.


Рецензии