Кипме Кояш

Кипме Кояш
Арсланов Хэмзэ

Кэпме эчтем Кояш нурын,
Ай нурында кэпме коендым,
жир жылысын Тэндэ кэпме тойдым,
Йолдыз ларга кэпме сыедым...
Бер дилэнкэ утын яктым микчкэ
Яшэгэндэ авыл оендэ,
Чит-ат шэхэр тормышына кичкэч
Газ яндырдым ойдэ жоендэ.
Э шулай да кинел жылынмады,
Гомер иткэн  саен суынды,
Туган  чакта булган жырысын да
Каршы искэн жиллэр суырды...


Рецензии