Для чого живе в цьому свiтi людина!?

Навіщо живе в цьому світі людина!?
Мабуть це кожен себе запитає...
Та чи буває щасливо прожита хвилина
Коли в серці любові немає?

Без любові ясний день наче хмурий
І незнаєш чому вже й зрадіти
Всередині звівається буря
Без любові душі в'януть,як квіти

І коли вже  незнаєш,де взяти сили
Щоб прожити ще один день
Пам'ятай,що людині потрібна людина
Без людини зів'янеш лишень


Рецензии