Розмовляю з кiшкою

Чому нявчиш так сумно?
Не діставай мене.
Мені й самому дурно,
Надіюсь, що мине.
Вважаю, що ще зможу
У цім житті хоч щось.
Наїв чималу рожу,
А винен в тому хтось?
Та ясно, що сам винен,
Себе у тім виню.
Осіння це картина?
Ні, осінь я люблю.


Рецензии