Sensiz mene cetindi

Susdu bu gece, ay da qaraldi,
Sensiz qelbimi,soyuq qis aldi,
Yoxlugun meni, odlara saldi,
Qelbim aglayir, sizlayir indi,
Sensiz yasamaq,mene cetindi.

Payiz kuleynin, bir hezin sesi,
Yene oxuyur, keder negmesi,
Tenha qalibdi,sevgi kucesi,
Qulagma gelen,yalniz sesindi,
Sensiz yasamaq,mene cetindi

Kulek baxcamda,gulleri derdi,
Ele bil mene,hediye verdi,
Yene sevdamin, qoxusu geldi,
Duwundum senin, teravetindi,
Sensiz yasamaq mene cetindi.

Mene hesretin, cekdirir zulum,
Yene canimi, alibdir olum,
Qayit gel yarim,ey menim gulum
Meni yasadan, mehebbetindi,
Sensiz yasamaq,mene cetindi.


Рецензии