Quiet Spindle - Мандельштам

On and on goes quiet spindle
Has it been launched by my fingers?
Has it been by me enlivened?
Now it owerflows with waves
And no end to it is witnessed
Quiet Spindle.

All the same when it's unkindled
All in world is interveawen
By my own wrist and my fingers
It is one, it is continuous
And by only me is ridden
I no longer can outwind it
Quiet Spindle.


Рецензии