***

немов за країною мрій, панують посмішки кращих.
посмішкой граючих вій лови найкраще добрячих.
долоні до сонця верни, лови кожний ти промінь.
не течією життям ти пливи, а влаштовуй справжню повінь.

приспів.
не те що тримає життя.
а те що дається найкраще.
згадай і забудь про буття.
вставай посміхайся ледаще.

не забувай про пошуки мрій, не забувай просто так жити.
піднімайся давай і не стій, пора із життям щось робити.
плануй і мандруй ти у снах, и дихай на повнії груди.
радість лови на коханих вустах, а що далі нехай то і буде.

приспів.
не те що тримає життя.
а те що дається найкраще.
згадай і забудь про буття.
вставай посміхайся ледаще.

твої мрії в тобі лиш живуть, тебе вони пеленали.
нехай на яву оживуть, там де всі тебе проклинали.
іди за шляхом свобод, і себе ти не цурайся.
хай буде замало хлопот, вірним собі залишайся.


приспів.
не те що тримає життя.
а те що дається найкраще.
згадай і забудь про буття.
вставай посміхайся ледаще.


Рецензии