Родительские надежды... укр

Батьківські надії …

Дитя, лише у в змозі виправдати мрії,
І всі надії материнські, що у лоні зріли,
Лише в майбутнє ми зазираємо у вірі,
Та в щирому бажанні виправдовуєм надії.

Любов, це прояв у безмежності довіри,
Що мати в змозі дарувати, лише своїй дитині,
Ми покладаємось на пряв реалізації надії,
Що формувалося, ще як дитятко у материнським лоні зріло.

У кожного по долі стежка свого чину,
І право обрання лиш одному під чинно,
Ми з мрією живем, та генеруємо в надію,
Хоча в дитинки завжди, свої бажання плинні.

Дитя, лиш в змозі виправдати мрії,
І всі надії, котрі ми бажали у надії,
З любов’ю в серці, ми формуємо у вірі,
На обрання та здійснення родинної довіри.


Рецензии