Люстэрка

 Люстэрка

жарт

-Ну адкажы хоць раз чаму,
-Ты хлусіш свету ўсяму?.
-Вось нарабіла мне маршчын,
-Злуеш, не бачу я прычын.
-Збаранавала ўшчэнт прычоску,
-Малюеш лысіны палоску.
-Паклала  срэбра ў валасы,
-Нядобры бачу ў тым пасыл!.
-А твар чаму  пакрыла стомай?,
-Бярэш дзе фарбы невядома?.
-Ды  чую ў гэтым крыўду,
-То з помсты нейкай  крыеш.
-Я ж у цябе не пазычаў,
-А калі б браў,даўно б аддаў!.
-Ну чым цябе  мне ўлагодзіць?
-Памірымся ўжо можа…годзе?
А тут шкляны пачуўся голас
-Не! Гну я праўду- сення і колісь!
-Ці  у хаце есць  вядро вады,?
-Не верыш мне,заглянь туды!


Рецензии
у кожным жарце - сэнс сапраудны,
Змяняй настрой, перад табой - люстэрка сябра!
з усмешкай,

Сью Ликарли   28.10.2015 08:44     Заявить о нарушении
так яно....дзякуй за водгук!

Владимир Гайдук   28.10.2015 10:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.